Termometrs ķermeņa temperatūras mērīšanai

Temperatūras mērīšanas laiks atkarīgs no ķermeņa vietas, piemēram, mērot temperatūru padusē, termometrs jāsilda 5- minūtes. Lai gan šos termometrus ir grūtāk nokratīt, tos iecienījuši Latvijas seniori, . Preces bērniem un zīdaiņiem Sports, atpūta, rotaļlietas. Alecto BC-Contact digital body thermometer digitālais ķermeņa temperatūras mērītājs BC- 07. Taču tiem, kas vēlas temperatūru mērīt ar labi pazīstamu ierīci, dzīvsudraba termometra analogs ir spirta termometri , kuri ievietojami padusē.


Ja temperatūra jāmēra pieaugušam cilvēkam,. S es Tev IG direct vēstuli . Aptuveni runājot, ir jāatšķir ķermeņa pamata un virsmas temperatūra , jo virsmas temperatūra tiek mērīta pie ādas virsmas, un ir temperatūras sajaukums no ķermeņa pamata temperatūras un apkārtējās vides temperatūras. Pamata temperatūra tiek mērīta , ievietojot termometru ķermeņa atverē, tādejādi iegūstot gļotaudu . Komplektā ietilpst vienreizēji termometra apvalki. Tikpat “cimperlīga” lieta ir arī ķermeņa temperatūras mērīšana ,” skaidro Homeopātijas institūta vadītājs pediatrs Edgars Mednis.


Pieaugušajiem, tāpat kā bērniem, ķermeņa temperatūra var atšķirties pat par pusgrādu atkarībā no tā, kad un kurā vietā – padusē, mutē, ausī vai taisnajā zarnā – tā tiek mērīta. Vai temperatūra tiešām jāmēra desmit minūtes, kā to mācīja mana omīte? Kāda veida termometrs ir vispiemērotākais, un vai to vislabāk likt padusē? Atbild ģimenes ārste Inga Zemīte: Ķermeņa temperatūras mērīšanai visprecīzākais ir vecais, labais dzīvsudraba termometrs. Termometri - plāksnītes, ko . Jaunākās tehnoloģijas sekundes laikā ļauj izmērīt siltumu, ko izstaro auss bungādiņa.


Digitālais termometrs temperatūras noteikšanai izmanto infrasarkano staru mērelementu. Dažiem termometriem ir arī papildu uzgalis pierei. Ar mīksto uzgali viegli pārvelk pierei virs acs vai ievieto auss kanālā un . Kondensācijas termometrs no gāzes termometra atšķiras ar to, ka tur ir gaistošs šķidrums līdzsvarā ar savu tvaiku, un, mainoties temperatūrai, tas iztvaiko un.


Tur mēra siltumstarojumu (un gaismas starojumu), kas nāk no mērāmā ķermeņa. Infrasarkanie termometri – īss trīs modeļu apskats, izvēles rekomendācijas. Pirometri – ierīces temperatūras mērīšanai bezkontakta veidā.


Atšķirībā no kontakta termometriem, infrasarkanās ierīces mēra temperatūru, pamatojoties uz ķermeņa izstarotā siltuma daudzumu. Dotās laboratorijas iekārtas ir ierobežotas un var . Elektroniskais termometrs OMRON Eco Temp Basic, paredzēts ķermeņa temperatūras mērīšanai orāli, rektāli un aksilāri (padusē). Izmantojot šo termometru nav jāuztraucas par saplēstu stiklu vai dzīvsudraba bīstamību. Tuvojoties rudenim un gada aukstajai sezonai diemžēl neizbēgamas ir arī saaukstēšanās un dažādas vīrusu slimības.


Lai gan katra māmiņa būtu gatava darīt itin visu, lai viņas mazulim tas viss ietu secen, tomēr dzīvē gadās visādi. Jau sen aiz kalniem tie laiki, kad ķermeņa temperatūras mērīšanai. TERMOMETRS , medicīniskais: ierīce cilv. Vital System infrasarkanais pieres termometrs ir klīniski pārbaudīta medicīniskā ierīce, ko ārsti un slimnīcu darbinieki izmanto, lai izmērītu pacientu temperatūru : tagad Zepter dod iespēju lietot to arī jūsu mājās.


Tikai sekundes ilgs pieskāriens pie pieres, kam seko signāls, un ķermeņa temperatūra parādīsies displejā. Bērnu bezkontakta termometrs. Medicīniskā termometra skala .

Comentarios

Entradas populares de este blog

Termo de acero inoxidable se calienta por fuera

Como se llaman los fans de the weeknd

Error e8 caldera caldaia